Αγροτικά Μηχανήματα για Αμπελουργία • Δενδροκομία • Αρωματικά Φυτά
ΕΣΠΑ

Εταιρεία

Η εταιρία SANIDAS ιδρύθηκε το 1984 από τον κ. Ευάγγελο Σανίδα στη Γουμένισσα, Ν. Κιλκίς, και σήμερα δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, FY.RO.M. Αρχικά, σκοπός της ήταν η κατασκευή αγροτικών μηχανημάτων. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, εξαιτίας της αμπελουργικής παράδοσης της περιοχής εξειδικεύτηκε στην κατασκευή αγροτικών μηχανημάτων για την αμπελουργία.

Η εταιρία SANIDAS κάνοντας συνεχής δοκιμές δημιούργησε καινοτόμα μηχανήματα, συνεργάστηκε με ξένες εταιρίες του είδους και τελειοποίησε μία ολοκληρωμένη σειρά αμπελουργικών μηχανημάτων.Από την αρχή έως το τέλος των αμπελουργικών εργασιών διαθέτει σύγχρονα, αποδοτικά και λειτουργικά μηχανήματα που απευθύνονται σε κάθε παραγωγό.

Οι καινοτομίες που εφαρμόζει στην καλλιέργεια της αμπελουργίας αναγνωρίστηκαν και βραβεύτηκαν από πολλούς φορείς. Δίπλωμα “ευρεσιτεχνίας” από τον οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, βραβείο “Προσφοράς & Αναγνώρισης” για τη δημιουργία καινοτόμου και επώνυμου Κιλκισιώτικου προϊόντος από το Επιμελητήριο Κιλκίς, βραβείο “Καινοτομίας” για χρήση στην αμπελουργία για το μηχάνημα “Κορυφολόγηση SKR” από πανελλήνιο διαγωνισμό της ΠΑΝΕΠΟ (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Οινολόγων).

Τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με την γερμανική εταιρία K.U.L.T. δημιούργησε και μία νέα γκάμα εξειδικευμένων μηχανημάτων που αφορά την μηχανική καταπολέμηση των ζιζανίων σε λαχανικά, βότανα, φαρμακευτικά φυτά, ειδικές καλλιέργειες, καλλωπιστικά φυτά, φυτώρια.

Όλα τα εργαλεία έχουν δοκιμαστεί προσεκτικά σε βιολογικά αγροκτήματα με διαφορετικές κουλτούρες και συνθήκες.

Χάρη στο άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει εγγυάται:

  • Υψηλή ποιότητα
  • Άρτια λειτουργία
  • Γρήγορη και ξεκούραστη εργασία

Όλα τα μηχανήματα της συνοδεύονται από:

  • CE
  • I.ΓΕ.Μ.Κ.
  • Εγγύηση καλής λειτουργίας και
  • Πλήρη τεχνική υποστήριξη ανά πάσα στιγμή

Στην εταιρία SANIDASμπορείτε να βρείτε τις αποκλειστικές αντιπροσωπείες των εταιριών: ClemensGmbH&Co. KG, Binger-Seilzug GmbH&Co. KG, Seibert Geratebau(BELI) GmbH, KULT GmbH, PERFECT.

Επίσης, μπορείτε να βρείτε προϊόντα των εταιριών: ERO – GeratebauGmbH, A. Spedo & Figlis .r.l., Sciaccos .r.l.

Όλα τα μηχανήματα είναι διαθέσιμα σε εκθεσιακό χώρο που βρίσκεται στην έδρα της (1οχλμ Γουμένισσας-Πολυκάστρου). Αν είστε μακριά… Ο δικτυακός τόπος (sanidas-e.gr) είναι ένα μέσο για να βρείτε όλες τις πληροφορίες και να πάρετε μία πλήρη εικόνα της γκάμας των μηχανημάτων που διαθέτει η εταιρία.