Αγροτικά Μηχανήματα για Αμπελουργία • Δενδροκομία • Αρωματικά Φυτά
ΕΣΠΑ

Μηχανήματα για Αμπελουργία

Ως κορυφαίος κατασκευαστής στα αμπελουργικά μηχανήματα προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για τον αμπελουργό. Στην κατηγορία: Μηχανήματα για Αμπελουργία θα βρείτε Καρφωτικό πασσάλων, Κορυφολόγηση, Καλλιεργητή, Ρίπερ, Λιπασματοδιανομέα, Τσαπάκι & Φρεζάκι με αισθητήρα, Αποφυλλωτή, Προκλάδεμα, Περιστρεφόμενες βούρτσες, Ρόδα στελεχοκόπτη, Αντηρίδες, Δετικά φύλλων, Τρυγητή κ.α.

Μηχανήματα για Δενδροκομία

Με εξιδεικευμένα μηχανήματα και στην δενδροκομία σας παρέχουμε μία ολοκληρωμένη σειρά από δενδροκομικά μηχανήματα! Στην κατηγορία: Μηχανήματα για Δενδροκομία θα βρείτε Κορυφολόγηση δένδρων, Ρίπερ με οβίδα, Τσαπάκι & Φρεζάκι με αισθητήρα, Δισκοσβάρνα, Καταστροφέα, Στελεχοκόπτη με Ρόδα, Κοπροδιανομέα, Δετικά χειρός, Ηλεκτρικά Ψαλίδια, Σκάλα συγκομιδής, Γεωτρύπανο, Αραιωτή, Πλατφόρμες(Καρότσες).

Μηχανήματα για Αρωματικά • Φαρμακευτικά Φυτά

Τα τελευταία χρόνια η ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ μας στα μηχανήματα για ΑΦΦ έχει επιβεβαιωθεί από την εμπιστοσύνη πολλών καλλιεργητών. Στην κατηγορία: Μηχανήματα για Αρωματικά-Φαρμακευτικά Φυτά θα βρείτε Μηχανή Συγκομιδής, Φυτευτική Μηχανή, Καλλιεργητή με λιπασματοδιανομέα για απλό & βιολογικό λίπασμα, εξαρτήματα σκαλίσματος για την καταπολέμηση των ζιζανίων ανάμεσα στην σειρά και ανάμεσα στο φυτό!

Μηχανήματα για Λαχανικά

Σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία KULT σας παρέχουμε τις πιο καινοτόμες και εξειδικευμένες λύσεις για την καλλιέργεια των Λαχανικών! Στην κατηγορία: Μηχανήματα για Λαχανικά θα βρείτε διάφορους τύπους από Καλλιεργητές, και μία μεγάλη γκάμα από  εξαρτήματα σκαλίσματος για την καταπολέμηση των ζιζανίων ανάμεσα στην σειρά και ανάμεσα στο φυτό, Ρομποτικά Μηχανήματα σκαλίσματος κ.α.

Διάφορα Αγροτικά Μηχανήματα

Στην κατηγορία: Διάφορα Αγροτικά Μηχανήματα θα βρείτε και άλλα αγροτικά μηχανήματα που κατασκευάζουμε όπως ρίπερ με φρεζομάχαιρα, ποτιστική ανέμη, μικρά άροτρα,  πατατοφυτευτική, παταοεξαγωγέας καθώς και άλλα που εμπορευόμαστε όπως ανεξάρτητους λιπασματοδιανομείς, φόβητρο πτηνών, ψεκαστικά αναρτώμενα, ψεκαστικά συρόμενα, ηλεκτροστατικό ψεκασμό, μάσκες ψεκασμού κ.α

Μηχανήματα Διαλογής

Στην κατηγορία: Μηχανήματα Διαλογής θα βρείτε μηχανήματα διαλογής φρούτων και λαχανικών κατάλληλα για ερασιτεχνική και επαγγελματική χρήση.
H εταιρεία μας σε αποκλειστική συνεργασία με την Ολλανδική εταιρεία PERFECT και την Γαλλική εταιρεία CALIBREX παρέχει εξειδικευμένα διαλογητήρια για κεράσια, μήλα, αχλάδια, ροδάκινα, βερίκοκα, δαμάσκηνα, ακτινίδια, σύκα κ.α.